This video four of my friends try to hunt me down and stop me from beating minecraft can they stop me from beating the enemy dragon or will i survive this is minecraft manhunt.
Also, according to YouTube statistics, only a small percentage of people that watch my videos are actually subscribed. So if you end up enjoying this video, consider subscribing. It's free, and you can always unsubscribe. Enjoy the video.
SUBSCRIBE DREAM!!!!!!!
加速
加速
加速
加速
まだ加速
たぬきって、法螺吹きマンよな
同じコメントの人はありですか
または同じ内容
同じコメントの人はありですか
または同じ内容
個人情報流出みたいなことになりそうだからやっぱり無理しなくていいよ
個人情報流出みたいなことになりそうだからやっぱり無理しなくていいよ
>>31
こいつが自分で自分を勝手に晒すって言ってるだけだから大丈夫と思う
そっかでも一応言わないとなんかアレだったから
そっかでも一応言わないとなんかアレだったから
なんかアレって濁したから語彙力ないのバレてる
みんなfk2の別垢だから
三行以内に抑えようと必死だな
ここでは堂島さんとかいわないの?w
来たばっかでさ無知でごめんなんやけど
fk2って管理人かなんかなん?
>>37ただの住民。俗に「たぬき」と呼ばれる荒らしに悪人認定されてて、「たぬき」はfk2などになりすまして各地に嫌がらせしたりfk2などの名前を使ってクソッタレな官能小説を書いたりしてる。(管理人自体は荒らしに何の策も講じない)
>>38
たぬき可愛いなおい
何年かかんの
ksk